20godzinna Sztafeta Po Światełko Do Nieba Września 8.01.2012

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

KB Kosynier Września z wielką przyjemnością zaprasza na 20-godzinną Sztafetę Po Światełko Do Nieba, organizowaną z okazji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

Pierwsza edycja Sztafety odbyła się w roku ubiegłym.

Początek Sztafety: g. 0:00 7/8 stycznia 2012
Koniec Sztafety: g. 20:00 8 stycznia.
Miejsce: stadion ZSTiO ul. Kaliska 2a we Wrześni

Zamysł jest taki: biegamy przez 20h i w tym czasie zbieramy pieniążki na dzieciaki :)

Tyle tytułem wstępu :) Regulamin Sztafety i kolejne niezbędne informacje zostaną podane już wkrótce.
Pozdrawiamy i zapraszamy :)
PKO
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapisy już uruchomione. Regulamin już wkrótce.
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W związku z dużym zainteresowaniem Sztafetą podajemy poniższą informację:

Organizator przewidział 220 medali. Opłata za medal jest datkiem do puszki WOŚP. Jeśli limit medali zostanie wyczerpany, istnieje możliwość zamówienia i dosłania ich wszystkim zainteresowanym. Wtedy jednak opłata nie stanowi datku na Orkiestrę. Organizator pobiera ja na poczet wykonania dodatkowych medali i koszty przesyłki.

Oczywiście w przypadku zaistniałej sytuacji nic nie stoi na przeszkodzie, aby do puszki dorzucić choćby przysłowiową złotówkę :)

Wszystkim życzymy rodzinnych, uśmiechniętych, smacznych no i biegowych Świąt :)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Medal do zdobycia :)

Obrazek

Obrazek
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jutro (5.01) w Radio Merkury (Poznań 100,9 FM) między g. 16 a 17 będzie można posłuchać krótkiej rozmowy o Sztafecie :)
Awatar użytkownika
kowalos
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:44:04
Życiówka w maratonie: 3:58:45

Nieprzeczytany post

super sprawa, będę oczywiście :hejhej:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kowalos pisze:super sprawa, będę oczywiście :hejhej:
Zapraszamy :)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

TUTAJ można znaleźć kilka słów odnośnie biegu :)
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Super sprawa. Szkoda, że nie jesteśmy w okolicy ze swoimi długimi, niedzielnymi wybieganiami. Atmosfera zapewne bedzie niesamowita, tak jak rok temu w biegu Policz sie z cukrzycą :hej: Oby pogoda dopisała, a w puszkach były same papierkowe :hahaha: Orkiestra ma najładniejsze medale zawsze!
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:Super sprawa. Szkoda, że nie jesteśmy w okolicy ze swoimi długimi, niedzielnymi wybieganiami.
Też żałuję...No, ale może kiedyś... :)
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kiedyś tam, stałem na Woronicza z córką na plecach, żeby wejść do studia. Udało się, chyba nawet teraz córka zakłada koszulkę, którą wtedy kupiłem, a która dopiero teraz jest na nią dobra. Później moja firma zamieszała się w WOŚP (wspiera nadal) i byliśmy w studiu. Mega przeżycie! Jeszcze później zacząłem biegać z Kanas i był V Bieg policz się z cukrzycą. My biegliśmy, a córka zbierała z kumpelami z gim. W tym roku córka biegnie i zbiera, a ja i Kanas mamy wybiegania, ale na bank coś wrzucimy wolontariuszom! Wiem, ze z rodzinnego miasta Kanas (Knurowa) biegnie sztafeta. Może kiedyś i Wolf Team zaliczy trasę Knurów- Warszawa? Każda forma wspierania Jurka jest OK!
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Komunikat organizatora
1. Ze względów organizacyjnych zapisy internetowe zostaną wyłączone jutro (7.01) o g.12. Oczywiście opcja zapisów w dniu Sztafety pozostaje niezmienna.

2. Biuro zawodów będzie nieczynne od 23:50 do OO:05. Osoby, które nie zdążą się zarejestrować przed 23:50, a będą chciały wystartować o północy będą mogły dokonać zapisu po g. 00:05. To rozwiązanie niespotykane w standardowych biegach, ale liczymy na Wasze zrozumienie :)
Chodzi o to, żeby osoby dokonujące rejestracji miały szansę wystartować z innymi.
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziękujemy wszystkim, którzy do tej pory się pojawili :)a na starcie stanęło sporo osób - chyba grubo powyżej setki. Niestety, nie ze wszystkimi mogłam zamienić choć kilka słów (bądź wybiegać ileś metrów...kilometrów). Dla tych, którzy nie mogli z nami być zapraszamy do galerii. A na bieżąco można śledzić Sztafetę na www.kb-kosynier.pl.
Pozdrawiamy i zapraszamy :)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:)
Zebraliśmy...TUTAJ się wszystkiego dowiecie :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ