Jestem Kuba no i mam 16 lat.Zauważyłem już od dłuższego czasu że jestem strasznie gruby na brzuchu(z 2 oponki takie Hardcorowe by sie znalazły) co dziwne na rękach,buzi,nogach jestem strasznie szczupły.Chcę to spalić.Zawsze i nawet teraz boję się że tego nie zgubię,ale jak zobaczyłem na YT filmy typu Body Transformation to strasznie mnie zmotywowało.Więc chciałbym zacząć biegać + brzuszki by zgubić brzuch.Ogólnorozwojówką na Atlasie to się zajmę jak zgubię brzuch.Na w-f (1 klasa) po raz pierwszy dostałem w dupe bo biegaliśmy.Przebiegłem w sumie 6km za pierwszym razem po kilku latach siedzenia przy kompie,w sumie to nigdy tyle nie przebiegłem i nauczyciel od W-F powiedział mi że mam biegać w domu indywidualnie.Cytując "Słuchaj jak będziesz biegał w domu to biegaj 5 minut biegania i 5 chodzenia i tak przez 30 minut).Czy mam się tego trzymać by zgubić brzuch + brzuszki ? Czy mam robić co innego jeżeli chodzi o bieganie.
Proszę o ułożenie mi że tak powiem planu biegania (co jak ile) bo jestem zielony bo biegam po raz pierwszy.Dodam że w Czwartki i Niedzielę mam tenisa stołowego po 2h + w-f w budzie więc bieganie i brzuszki w ten dzień jest zbędne.Z góry dziękuję i mam nadzieję że będę miał motywację przez cały czas