Badanie - prośba o pomoc
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szanowni Państwo,
Poszukuje do mojego badania w ramach pracy mgr (z psychologii sportu) kontuzjowanych sportowców, zarówno profesjonalnych, jak i amatorów. Pisząc kontuzjowany, mam na myśli osoby, które obecnie mają kontuzję i albo odbywają, albo nie rehabilitacje lub osoby które kontuzje odniosły jakiś czas temu, ale ta kontuzja ciągle albo uniemożliwia im albo utrudnia uprawianie sportu.
Badanie trwa max 30 minut i polega na napisaniu krótkiego opowiadania oraz wypełnieniu 4 KRÓTKICH testów. Następnie po 6 tygodniach od daty badania, wysyłam raz jeszcze, ale już elektronicznie, ponownie jeden z tych czterech testów.
W razie ew. zainteresowania pomocą dla mnie z Państwa strony, bardzo proszę o kontakt (dane podaje poniżej). Oczywiście ja dostosowują się w 100% co do czasu, miejsca i terminu badania.
Dziękuję bardzo.
Bartek Mitka
e mail: bartek@mitka-tc.pl
tel.: 605 093 143
lub kontakt poprzez forum
Poszukuje do mojego badania w ramach pracy mgr (z psychologii sportu) kontuzjowanych sportowców, zarówno profesjonalnych, jak i amatorów. Pisząc kontuzjowany, mam na myśli osoby, które obecnie mają kontuzję i albo odbywają, albo nie rehabilitacje lub osoby które kontuzje odniosły jakiś czas temu, ale ta kontuzja ciągle albo uniemożliwia im albo utrudnia uprawianie sportu.
Badanie trwa max 30 minut i polega na napisaniu krótkiego opowiadania oraz wypełnieniu 4 KRÓTKICH testów. Następnie po 6 tygodniach od daty badania, wysyłam raz jeszcze, ale już elektronicznie, ponownie jeden z tych czterech testów.
W razie ew. zainteresowania pomocą dla mnie z Państwa strony, bardzo proszę o kontakt (dane podaje poniżej). Oczywiście ja dostosowują się w 100% co do czasu, miejsca i terminu badania.
Dziękuję bardzo.
Bartek Mitka
e mail: bartek@mitka-tc.pl
tel.: 605 093 143
lub kontakt poprzez forum
- herson
- Zaprawiony W Bojach
ooo i to się nazywa profesjonalne podejście do tematu, a nie jak to zrobił MyArek1 w dziale Melanż
"niestety" nie jestem kontuzjowany, więc "na szczęście" nie mogę pomóc, ale życzę powodzenia
"niestety" nie jestem kontuzjowany, więc "na szczęście" nie mogę pomóc, ale życzę powodzenia

-
- Rozgrzewający Się
dziekuje herson za miłe słowa 
A czy księżna ( o ile jestes kontuzjowana, bo tego nie rozszyfrowałem do końca) zgodziła by sie wziąc udział w moim badaniu?
pozdr
BM

A czy księżna ( o ile jestes kontuzjowana, bo tego nie rozszyfrowałem do końca) zgodziła by sie wziąc udział w moim badaniu?
pozdr
BM
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Ponieważ sama jeszcze do końca nie rozszyfrowałam mojej sytuacji z nogą. Odezwę się PW gdy już ustalęo ile jestes kontuzjowana, bo tego nie rozszyfrowałem do końca

Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
Oczywiście, dziekuje bardzo za informacjeKsiężna pisze:Ponieważ sama jeszcze do końca nie rozszyfrowałam mojej sytuacji z nogą. Odezwę się PW gdy już ustalęo ile jestes kontuzjowana, bo tego nie rozszyfrowałem do końca
Pozdrawiam

pozdrawiam,
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44m12s
- Życiówka w maratonie: 3h39m56s
na twoją korzyść, mogłbym Ci pomóc, aktualnie mam kontuzje i jestem w trakcie dłuuuugiej rehabilitacji. 

-
- Rozgrzewający Się
super, bardzo dziękuje, czy jesteś z Warszawy?DeathAngel pisze:na twoją korzyść, mogłbym Ci pomóc, aktualnie mam kontuzje i jestem w trakcie dłuuuugiej rehabilitacji.
- Anja.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1'02'46
Heh, ale licza sie tylko kontuzje biezace? Mialam 2x koste w gipsie kiedys, a w maju ub roku przeciecie troczkow rzepki, po ktorym to zabiegu zaczelam biegac dlatego ze mi nie zalecali tego lekarze
) 2 miesiace po operacji pojechalam w dolomity na via ferraty
teraz biegam zeby lapac forme na wyzsze gory, cos podejrzanie dlugo bez kontuzji (tfu tfu)

-
- Rozgrzewający Się
musze Cie zmartwic, z okolic Rzeszowa.BartekW-wa pisze:super, bardzo dziękuje, czy jesteś z Warszawy?DeathAngel pisze:na twoją korzyść, mogłbym Ci pomóc, aktualnie mam kontuzje i jestem w trakcie dłuuuugiej rehabilitacji.
-
- Rozgrzewający Się
wie sprawyDeathAngel pisze:musze Cie zmartwic, z okolic Rzeszowa.BartekW-wa pisze:super, bardzo dziękuje, czy jesteś z Warszawy?DeathAngel pisze:na twoją korzyść, mogłbym Ci pomóc, aktualnie mam kontuzje i jestem w trakcie dłuuuugiej rehabilitacji.

1. do badania potrzebuje osoby które są albo obecnie kontuzjowane i przechodzą rehabilitacje albo miały kontuzje w przeszłości ale ciągle ona uniemożliwia im lub przeszkadza w uprawianiu sportu (mogą to być zawodowcy, jak i amatorzy)
2. jesli spełniasz pkt 1 to moge ci przesłac matriały tradycyjna poczatą warz z koperta i znaczkiem zwrotnym i wtedy umówilibyśmy sie na skypie w dogodnym dla ciebie terminie i zrobilibyśmy badanie
co ty na to?
-
- Rozgrzewający Się
ok, nie ma problemu 

-
- Rozgrzewający Się
dzieki herson juz napisałemherson pisze:Odezwij się do Ryszard N. po lekturze bloga, jest chyba w trakcie rehabilitacji
pozdr