Chitchatter comments

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Chitchatter
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: 3:29:40

Nieprzeczytany post

Dziękuję wielce! I też za te nie napisane powodzenia i gratulacje, i za zainteresowanie blogiem moim ;] Co teraz robić? muszę się zastanowić.

A Ciebie Gife widziałem jak czekałeś po grawere na medalu, zdałem sobie sprawę jak teraz zobaczyłem tutaj Twoje zdjęcie ;) Ja niestety miałem przy sobie tylko 10zł więc obeszło się bez grawery, zafunduję sobie jak złamię 3h ;)
Ostatnio zmieniony 06 maja 2012, 06:45 przez Chitchatter, łącznie zmieniany 1 raz.
A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie! [L. Staff]
PKO
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie rezygnuj z grawery tylko wyślij im medal i ci zrobią to u nich, potem przyślą :)
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Gratulacje debiutu!
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:38
Życiówka w maratonie: 3:25:27

Nieprzeczytany post

Bardzo fajny wynik w debiucie. Gratuluje!
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ode mnie również gratulacje.
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Bede sledzic Twe kroki (biegowe) ;)
Jak zamierzasz biegac po Stambule? Pytam, bo mniemam, ze ma podobna topografie do Szanghaju, gdize niebawe jade... Ech ta Azja. Brakuje im parkow i laskow biegowych z prawdziwego zdarzenia.. [Ja sie bardzo staram biegac po miekkim podlozu].
No i jeszcze pytanko z inneh beczki - czyzbys byl po poznanskiej turkologii?
Chitchatter
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: 3:29:40

Nieprzeczytany post

Cześć!

Przepraszam że odpisuję tak późno, po prostu nie zauważyłem Twojego postu. W Istambule miałem ten dyskomfort że nie biegałem przed maratonem w ogóle i nie wiedziałem jak to rozplanować strategicznie. Trasa była rzeczywiście raczej wyboista, dużym minusem dla mnie było też to, że nie było zajęcy, a ja nie miałem ze sobą zegarka, biegłem więc na ślepo jeśli chodzi o czas. Po niefortunnym szukaniu toalety trochę poirytowany sytuacją przyśpieszyłem trochę i tak już biegłem do końca w zasadzie raczej wyprzedzając niż będąc wyprzedzanym. Na samym końcu trasy był na prawdę stromy podbieg. Myślałem, że na jego końcu, zaraz za zakrętem, jest meta, więc dałem ile fabryka dała tylko po to żeby przekonać się, że ostało jeszcze ok 200 metrów. Na końcu dałem trochę igrzysk publiczności bo widząc że jakiś facet chce mnie wyprzedzić zacząłem się z nim ścigać. Niestety to nieprzemyślane forsowanie podbiegu zostawiło mnie bez sił i ot - przegrałem ten mały wyścig. Na końcu sobie podaliśmy ręce:)

Myślę że przy lepszym zorganizowaniu imprezy i szczęściu jeśli chodzi o pogodę pyknąłbym 3:30, nie mniej było bardzo spoko tak czy inaczej. Jak masz jakieś szczegółowe pytania a'propos trasy to śmiało pisz.

A jak Ci poszedł Shanghai?

P.S. Z turkologią w Poznaniu mam tylko taki związek, że byłem tam przez 2 tygodnie na intensywnym kursie językowym :) Cunku turkce biraz konusabilirim, ama turkce ogrenci degilim:)
A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie! [L. Staff]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ