[S] Skechers GoRun 3 (Niebieskie) 43,5 EU/ 28CM 125PLN W-Wa

Buty kupione 6 września. Mają 45KM przebiegu, nie są nigdzie brudne, czy przetarte. Od ostatniego treningu, podczas którego miałem je na sobie (14 albo 15 września) leżą w oryginalnym pudełku i przesiąkają zapachem chińskiej (chyba) fabryki, z której przybyły kontenerem do jakiejś europejskiej hurtowni.
Z butami jest wszystko w porządku. Sprzedaję je dlatego, że wyszło na którymś treningu, że moja lewa stopa źle na nie reaguje. Jeden kulas jest o numer mniejszy od drugiego i przez to czasami wychodzą takie kwiatki, że but, który pasował w sklepie, na treningu okazuje się być bezużytecznym. Tak jest w tym przypadku.
Buty są bardzo miękkie, a zapiętek powinien być stawiany za wzór. Cholewka bardzo przewiewna, lekka.
Oddam je za 125zł. Jest to połowa tego, co zapłaciłem w sklepie. W pudle jest paragonik. Chcę odzyskać trochę grosza, bo musiałem szybko kupić inne buty. Fajnie by było, gdyby potencjalny kupiec był z Warszawy - w innym wypadku koszt przesyłki weźmie na siebie kupujący. Jeżeli będzie w miarę ładna pogoda, to mogę gdzieś podjechać (mieszkam na Pradze). Buciaszki są tanie i praktycznie nowe, więc miejcie litość i nie starajcie się targować