przesuwanie nogi w skarpecie.
Poznań
-
Qba Krause
- Zaprawiony W Bojach

- yacool
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
O fuj! No obiad jem przecież... eeeej. Damskich modelek nie było do tego? Co za obleśne depilatory.
-
nik
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Qba Krause pisze:sorry
no tak. Tu rzeczywiście możesz mieć rację. Mnie też zastanawia ile ten materiał jest w stanie wytrzymać. Wydaje się, że paluchy szybko powinny dziurę zrobić.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Tymczasem wrzucam kolejne ćwiczenie na dynamikę i koordynację:

I zadanie domowe na ten tydzień: grzyby w po trawce

I zadanie domowe na ten tydzień: grzyby w po trawce

-
lukas80
- Stary Wyga

chwalimy sie
) http://w.sts-timing.pl/pliki/Wyniki_GP_ ... dycja2.pdf
- yacool
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Widzę, że co niektórzy zaczną niebawem rywalizować o miejsca w kategorii wiekowej.
Za tydzień spotykamy się już normalnie czyli o 9:30 i robimy swoje.
We wtorek do południa prowadzę indywidualny trening na pętli. Jeśli ktoś ma możliwość urwać się z postronka cywilizacji, to zapraszam. W piątek też prawdopodobnie coś zaplanuję.
--------------------------------------------------------------------
Wyniki są uaktualnione na pierwszej stronie. Tradycyjnie już - jeśli kogoś pominąłem to bardzo dobrze.
Za tydzień spotykamy się już normalnie czyli o 9:30 i robimy swoje.
We wtorek do południa prowadzę indywidualny trening na pętli. Jeśli ktoś ma możliwość urwać się z postronka cywilizacji, to zapraszam. W piątek też prawdopodobnie coś zaplanuję.
--------------------------------------------------------------------
Wyniki są uaktualnione na pierwszej stronie. Tradycyjnie już - jeśli kogoś pominąłem to bardzo dobrze.
-
Crocodil
- Zaprawiony W Bojach

Debiut zaliczonyATGO pisze:Normalnie prawie spadłam z krzesła jak zobaczyłam swój wynik! Jestem wniebowziętahaha!
Woodstock dziękuję!
I trenerowi też
Fajna zabawa i dobra nauka
-
barbarasarbab
serdecznie gratuluję wszystkim
startującycm jako BBL Poznań
a w szczególności Agacie (rządzisz!) i Gezeli (rodzinne słabości).
pozdrowienia od chorującej ewy.
za tydzień wrócę
jeśli odzyskam głos
a w szczególności Agacie (rządzisz!) i Gezeli (rodzinne słabości).
pozdrowienia od chorującej ewy.
za tydzień wrócę
-
Rudaa
- Zaprawiony W Bojach

Dzięki Ewa 
Mi też się biegło dobrze, ostatni trening ( za radą Yacoola) robiłam we wtorek, więc biegłam na totalnym wypoczynku. Aczkolwiek, gdyby nie Woodstock i jego oglądanie się w prawo i lewo i kontrolowanie "jesteś?" pewnie moje tempo byłoby wolniejsze. hihi!
Słuchajcie, jest możliwość zgłoszenia w GP drużyny ( po całym cyklu będzie także ogłoszona klasyfikacja drużynowa) - maksymalnie 20 osób.
Co Wy na to, abyśmy się zarejestrowali jako BBL Poznań? Jest na to czas do 18 stycznia 2012r.
Punkt 9 i 11 regulaminu:
http://www.gp-poznan.pl/index.php?optio ... &Itemid=14
Musielibyśmy tylko wybrać spośród siebie kapitana ( wrobimy w to Yacoola..?
).
I ostatnia rzecz - nie wiem czy wiecie, że w GP klasyfikacja jest dokonywana na podstawie czasu brutto ( nie netto). Uważam, że jest to nie w porządku, przy tak dużej ilości startujących zawodników, zwłaszcza, że każdy z nas i tak ma chip, który pozwala organizatorom na dokładny i uczciwy pomiar czasu.
Zrobimy coś z tym?
Mi też się biegło dobrze, ostatni trening ( za radą Yacoola) robiłam we wtorek, więc biegłam na totalnym wypoczynku. Aczkolwiek, gdyby nie Woodstock i jego oglądanie się w prawo i lewo i kontrolowanie "jesteś?" pewnie moje tempo byłoby wolniejsze. hihi!
Słuchajcie, jest możliwość zgłoszenia w GP drużyny ( po całym cyklu będzie także ogłoszona klasyfikacja drużynowa) - maksymalnie 20 osób.
Co Wy na to, abyśmy się zarejestrowali jako BBL Poznań? Jest na to czas do 18 stycznia 2012r.
Punkt 9 i 11 regulaminu:
http://www.gp-poznan.pl/index.php?optio ... &Itemid=14
Musielibyśmy tylko wybrać spośród siebie kapitana ( wrobimy w to Yacoola..?
I ostatnia rzecz - nie wiem czy wiecie, że w GP klasyfikacja jest dokonywana na podstawie czasu brutto ( nie netto). Uważam, że jest to nie w porządku, przy tak dużej ilości startujących zawodników, zwłaszcza, że każdy z nas i tak ma chip, który pozwala organizatorom na dokładny i uczciwy pomiar czasu.
Zrobimy coś z tym?