Domowy sposób na oczyszczenie

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Filipek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam

Dzisiaj odkryłem, w jaki sposób można się oczyścić.

Więc pierwszym kluczowym elementem jest zrobienie sobie tzw. głodówki. Mam tutaj na myśli przesunięcie czasu jedzenia kolacji o jakieś 2 godziny.

Przykładowo jeśli o 19 masz ochotę jeść, to nie jedz. Kluczem tutaj jest picie wody zamiast jedzenia posiłku. Zrobiłem tak gdzieś około godziny 19, przez 2 godziny nie jadłem nic. Dzięki temu w ciągu niecałych 30 minut wypiłem jakieś 1,5l wody, co nigdy mi się nei zdarzało ostatnio.

Oczywiście nie mogę sobie pozwolić na pójście spać na czczo, bo to by mogło spowodować anoreksje, a ja chce żyć. W takim razie po całym zabiegu pozwoiłem sobie na posiłek. W tym wypadku był to żurek, dwa ogórki, chleb z twarożkiem no i sok + kawałek babki świątecznej, żebym czasem nie miał efektu yo-yo.

Pozdrawiam
PKO
kawo
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Filipek pisze:Witam

Więc pierwszym kluczowym elementem jest zrobienie sobie tzw. głodówki. Mam tutaj na myśli przesunięcie czasu jedzenia kolacji o jakieś 2 godziny.

Przykładowo jeśli o 19 masz ochotę jeść, to nie jedz. Kluczem tutaj jest picie wody zamiast jedzenia posiłku. Zrobiłem tak gdzieś około godziny 19, przez 2 godziny nie jadłem nic. Dzięki temu w ciągu niecałych 30 minut wypiłem jakieś 1,5l wody, co nigdy mi się nei zdarzało ostatnio.

Oczywiście nie mogę sobie pozwolić na pójście spać na czczo, bo to by mogło spowodować anoreksje, a ja chce żyć. W takim razie po całym zabiegu pozwoiłem sobie na posiłek. W tym wypadku był to żurek, dwa ogórki, chleb z twarożkiem no i sok + kawałek babki świątecznej, żebym czasem nie miał efektu yo-yo.

Pozdrawiam
Pozdrawiamy i na zdrowie, w szczególności z tą babką na noc.
Awatar użytkownika
Kratka
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:52:05

Nieprzeczytany post

Filipek, chyba zostanę Twoją fanką:). Myślałeś kiedyś może o wydaniu książki pt "Jak żyć"? :bum:
-------------
Trochę w życiu przeszłam.....Teraz chcę trochę przebiec:-)

Obrazek
Filipek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

kawo pisze:
Filipek pisze:Witam

Pozdrawiam
Pozdrawiamy i na zdrowie, w szczególności z tą babką na noc.
Dzisiaj rano wstałem i mam płaski brzuch.
Kratka pisze:Filipek, chyba zostanę Twoją fanką:). Myślałeś kiedyś może o wydaniu książki pt "Jak żyć"? :bum:
Dzięki :D
gocu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Idź z tym do Drzyzgi.
kazp
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Proponuję jeszcze lewatywę z wiadra wody rano i wieczorem.
Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 3:23:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hmm... aż tak Ci się nudzi? :usmiech:
axell
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To ja sobie zrobiłem wczoraj podobną głodówkę - niestety wypicie wody spowodowało u mnie dużo agresywniejszy atak głodu niż się spodziewałem. Na kolację zjadłem skromnie 1 śląską i 2 kanapki, po czym przyszła mi ochota na coś słodkiego. Otwarłem duże opakowanie pianek i jedna po drugiej cały kartonik zjadłem. Więc ludziom o słabej woli radzę nie stosować głodówek dłuższych niż 3 godziny.
Rano za to się obudziłem bez uczucia głodu więc śniadanie na siłę musiałem jeść.
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

Filipek pisze:Dzisiaj rano wstałem i mam płaski brzuch.
może po prostu się przyleżało?
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

f.lamer pisze:

Kolega zapewne spał na brzuchu na twardym łóżku ;) A jakby jeszcze położyć pod brzuchem poduszkę to rano mógłby być nawet wklęsły ;D
hassy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chyba każdy chłop z krwi i kości lubi babkę na noc :) A jeśli są ostrożni, to i ona potem rano wstaje z płaskim brzuchem ;)
luna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:
f.lamer pisze:

Kolega zapewne spał na brzuchu na twardym łóżku ;) A jakby jeszcze położyć pod brzuchem poduszkę to rano mógłby być nawet wklęsły ;D

Super, muszę spróbować :taktak:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ